Vergaderen

VEILIG EN PERSOONLIJK

Met een maximaal toegestane groepsgrootte van 30 personen is het prima mogelijk om te vergaderen bij Badhotel Renesse. De vergaderruimten zijn ruim genoeg om de 1,5 m in acht te nemen en toch niet te groot om geen persoonlijke sfeer meer te ervaren tijdens je bijeenkomst.

Bovendien is de besmettingsgraad van het coronavirus in Zeeland en in het bijzonder het eiland Schouwen-Duiveland erg laag.

UNIEKE LIGGING

De ligging van Badhotel Renesse, direct aan zee en om de hoek van het centrum van Renesse, kan niet anders dan inspirerend werken!  Het Badhotel Renesse is door de unieke ligging, een uitstekende locatie voor meerdaagse seminars, trainingen en vergaderingen.

Op slechts een klein uurtje filevrij aanwaaien vanuit de gehele Randstad, Brabant en Antwerpen vindt u de ideale vergaderlocatie aan zee, Badhotel Renesse. Het is de combinatie van een intieme en persoonlijke sfeer, toplocatie aan zee en de professionele ondersteuning van het team dat iedere bijeenkomst tot een inspirerende en memorabele happening  maakt.

State-of-the-art uitrusting

Alle elementen voor een geslaagde presentatie zijn aanwezig: van de catering tot en met de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen. Indien gewenst kan het gehele hotel afgehuurd worden voor een meerdaagse bijeenkomst. Badhotel Renesse biedt in totaal 4 vergaderzalen voor bijeenkomsten van 4 tot 60 personen.

Alle vergaderzalen bieden:

  • Veel daglicht
  • Beamer
  • 55″ LED scherm
  • Geluidsinstallatie
  • Eigen buitenterras

Complete arrangementen

Of het nu gaat om een vergadering of training, ons ervaren team reikt graag leuke suggesties aan om uw programma te vervolmaken! Een kookworkshop, Solex Race of zeiltocht op de Oosterschelde, alles is erop gericht om inspirerend samen te zijn. Om medewerkers te belonen, te motiveren of te stimuleren.

Op en top culinair!

Brasserie Bries is zonnig en gastvrij, met een huiselijk-chique karakter. De Mediterraans georiënteerde keuken kenmerkt zich door de overduidelijke Zeeuwse flair. De lichte, van creativiteit getuigende gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd. Chef-kok Gijs Pijnenburg kookt zoveel mogelijk met dagverse, biologische producten die hij betrekt van topleveranciers uit de Zeeuwse regio.

Fraaie hotelkamers

Het onlangs gerenoveerde Badhotel Renesse bestaat uit 52 ruime, sfeervolle 2 persoonskamers waar je heerlijk kan ontspannen. In het hotel bevinden zich 41 comfortkamers, 4 familie-appartementen, 1 vakantiehuis en een prestigekamer met jacuzzi. In de naastgelegen Villa Westerduin bevinden zich nog 3 knusse logeerkamers en 2 Junior Suites met een geheel eigen stijl en sfeer.

Gast aan het woord

Zelfs in Coronatijd alle service zoals altijd!

“Hoewel dit voor het hotel een moeilijke tijd moet zijn, laten ze het de gasten die er verblijven aan niks ontbreken. Dezelfde service, vriendelijkheid en heerlijke maaltijden zoals ik eerder al een keer ervaren heb!”

Bron: Tripadvisor

Veiligheid voorop!

In het hotel en de bijbehorende Brasserie Bries zijn alle maatregelen die voorgeschreven zijn door het RIVM zorgvuldig uitgevoerd, zodat we onze gasten een veilig en comfortabel verblijf kunnen bieden.

• We houden 1,5m afstand tussen personeel en gast
• Plexiglasschermen aanwezig bij de receptie
• Desinfectiegel aanwezig bij entree
• Deurklinken worden dagelijks gedesinfecteerd

Badhotel Renesse is vernieuwd

Het afgelopen voorjaar hebben we bij Badhotel Renesse niet stilgezeten. Om onze gasten te blijven verrassen met kwaliteitsverbetering en nieuwe verblijfsmogelijkheden is de tuin bij het buitenzwembad compleet vernieuwd en zijn er twee uiterst fraaie suites gerealiseerd bij Villa Westerduin.

Zwembadterras

De tuin van Villa Westerduin is geschakeld met de binnenplaats van Badhotel Renesse. Daardoor is de tuin veel ruimtelijker geworden en voorzien van speelse elementen en een fraai nieuw ingericht zwemterras.

Nieuwe Junior Suites

Achter Villa Westerduin zijn twee nieuwe, ruime suites gerealiseerd, volledig in historische bouwstijl en voorzien van hip-chique interieur en ruime badkamer. Maak nu kennis met het vernieuwde Badhotel Renesse!