Teambuilding

Een uitgesproken kans om medewerkers nader tot elkaar te brengen!

Elkaar als collega’s buiten de vergaderzaal ontmoeten in een informele omgeving verbindt en boost creativiteit en productiviteit. Naast een vergaderarrangement, kunt u daarom ook uit verschillende binnen- en buitenactiviteiten kiezen. Boek een kookworkshop, ga het water op met een zeiltocht, ontdek Zeeland op de solex of waai uit tijdens een strandactiviteit. Door de locatie van het hotel, staat u immers zo met uw voeten in het zand. Dit is een uitgesproken kans om medewerkers nader tot elkaar te brengen. Om hen te belonen, motiveren en stimuleren.

Teambuilding Zeilen

Hoe goed presteert jouw team? Levert het de gewenste resultaten? En gaat dat met hangen en wurgen of soepeltjes en met een glimlach? Heeft jouw team moeite om echt tot een optimale samenwerking te komen? Of draait het juist zo goed dat ze wel een leuke dag verdiend hebben? Veel vragen waar niet altijd een eenduidig antwoord op te geven is. Teambuilding door middel van zeilen in Zeeland kan de oplossing zijn. Badhotel Renesse biedt deze teambuilding activiteit aan in samenwerking met teambuildingzeilen.com.

Solex-tour (2 – 3 uur)

Een Solex-tour is een ontspannen en hilarische activiteit voor jong en oud! Op het bekende oldtimer solex brommertje uit de jaren ’60 maakt u gezamenlijk een tour over Schouwen-Duiveland. De tocht brengt u via historische paden door de bossen en langs de duinen, naar pittoreske plaatsen op het eiland. Tevens maakt u een stop bij de (wijn)trots ons eiland, wijnboerderij De Kleine Schorre.

U voegt al een Solex-tour toe aan uw arrangement vanaf €45,00 per persoon (incl. consumptie bij de wijnboerderij)

Strandactiviteiten

Natural High biedt leuke groepsactiviteiten op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland voor groepen vanaf 10 personen. Onder begeleiding van een instructeur gaat uw groep bijvoorbeeld het strand op voor een sessie blokarten of kitebuggyen of de zee in voor een paar uur kitesurfen. Maar dit is nog lang niet alles, dus vraag gerust naar de mogelijkheden! De groepsactiviteiten zijn in elk geval allemaal even sportief als toegankelijk: leuk en snel, maar ook voor jong en oud makkelijk onder de knie te krijgen.

Fietstocht over Schouwen-Duiveland

Zeeland is dé provincie bij uitstek die zich perfect leent voor een mooie fietstocht. Je fiets voornamelijk over vlakke paden met afwisselende natuur, pittoreske dorpjes en mooie duingebieden  , ongeacht het aantal kilometers dat je aflegt. Een fietsroute is een perfecte manier om er met het gezelschap even op uit te trekken. Een combinatie van inspanning en ontspanning, zodat iedereen bij terugkomst met frisse moed te meeting kan vervolgen. Badhotel Renesse heeft volop fietsen beschikbaar, allemaal in goede staat en voorzien van 3 versnellingen. Ook zijn er fietsroutes beschikbaar bij de receptie, speciaal samengesteld met het aantal kilometers naar keuze. Kijk voor meer tips ook eens op Route.nl voor de mooiste fiets- en wandelroutes.

Fatbiken

Kies je liever voor een ruige fietstocht over het strand en buiten de gebaande paden? Dan kies je voor een fatbike! Dit van oorsprong Amerikaanse fenomeen wordt de laatste jaren steeds populairder in Europa. De fiets heeft veel weg van een mountainbike, maar is vanwege de dikke banden uitermate geschikt voor een tocht over het strand, door de duinen of in een gebied met hoogteverschillen.

In samenwerking met Leo BBB organiseren wij gidstochten van ruim 2.5 uur, deels over het strand en door de duinen rondom Renesse. Tijdens de tocht worden er verhalen verteld over o.a. de geschiedenis van Renesse, de omgeving en de watersnoodramp van 1953.

De kosten voor de tocht bedragen €20.00 p.p. inclusief fiets. In de zomermaanden wordt er iedere zaterdagmiddag een tocht georganiseerd, op andere dagen wordt er op verzoek gewerkt.