Beach Spa Renesse

Ervaar een ultieme weldaad voor lichaam en geest

Ontsnap even aan dagelijkse sleur, hectiek en drukte en verwen uzelf met een bezoek aan de nieuwe Beach Spa Renesse. Op een steenworp afstand van de duinen en het strand van Schouwen-Duiveland vindt u deze nieuwe spa & wellness binnen de muren van Badhotel Renesse. Ervaar een ultieme weldaad voor lichaam en geest.

De Zeeuwse kust is van oudsher een trekpleister, vanwege de heilzame werking die toegeschreven wordt aan de zilte lucht en het zoute zeewater. Deze thematiek loopt als een rode draad door de prachtige inrichting van Beach Spa Renesse. Duizenden mosselschelpen, zandpatronen aan uw voeten, oesters in bad en sauna opgietingen met zoutkristallen. De weldadige kracht van Zeeland is niet alleen terug te vinden in het decor, het wordt hier ook in de praktijk toegepast.

Beach Spa Renesse wordt medio 2023 opgeleverd en kan gereserveerd worden voor 2 tot 6 personen. Het is ook mogelijk om een bezoek aan Beach Spa Renesse weg te geven, met onze cadeaubon. Een bijzonder en verantwoord cadeau met meerwaarde voor de gezondheid!

ZOUTSAUNA

Een kwartiertje in de zoutsauna heeft dezelfde vitaliserende werking als een flinke wandeling langs de Noordzee! Dit is dankzij de uitstoot van negatieve ionen. Deze spelen een belangrijke rol in ons lichaam om ziektedragers uit te roeien, het bloed te zuiveren en uitbreiding van ontstekingen te remmen.

 • Temperatuur 80 – 85°C, max. 85°C
 • Vochtigheid: 35 – 42°C
 • Aanbevolen verblijfsduur: 10 – 15 min.

INFRAROOD SAUNA

De infraroodstraling dringt zonder de huid te verhitten, door in de bovenste huidlaag.
Behalve de lichamelijke en geestelijke ontspannende werking, kan het gebruik van infrarood ook zorgen voor een verlichting van lichamelijke klachten zoals cellulitis, spierpijn, gewrichtsklachten en artritis.

 • Temperatuur 40 – 60°C
 • Aanbevolen verblijfsduur 20 – 45 min.

STOOMSAUNA

De stoomsauna heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. De dichte nevel, die wordt verrijkt met een essentiële olie van mint of eucalyptus heeft een heilzame werking op de luchtwegen.

 • Temperatuur 40 – 60°C
 • Vochtigheid 80% – 100%
 • Aanbevolen verblijfsduur 20 – 45 min.

FINSE SAUNA

De Finse sauna is de heetste sauna binnen Beach Spa Renesse. Door het panorama glas en zijn capaciteit is deze sauna zeer geschikt voor opgietingen, aufguss of löyli. Met de temperatuur en luchtvochtigheid kan gespeeld worden, zoals een scheut water op de hete stenen van de kachel een hittegolf teweeg brengt. Maar ook zonder opgieting is deze sauna een weldaad voor lichaam én geest!

 • Temperatuur 70°C
 • Vochtigheid 10% – 20%
 • Aanbevolen verblijfsduur  8 – 15 min.