• Organiseer uw bedrijfsfeest in Zeeland!

Bedrijfsfeest

Uw feestlocatie aan zee

Bij Badhotel Renesse heeft u de mogelijkheid om kleine intieme bijeenkomsten te organiseren, maar ook om het gehele hotel af te huren voor een knallend bedrijfsfeest. Badhotel Renesse beschikt namelijk over verschillende feestzalen variërend in grootte en stijl. Alle zalen zijn ruim opgezet, eigentijds ingericht, zeer sfeervol en voorzien van een eigen terras. Bovendien kunt u rekenen op culinaire begeleiding van topniveau en kunnen alle gasten overnachten in zeer sfeervolle hotelkamers. Samen met professionele muzikale begeleiding en de ligging op loopafstand van het strand maakt dit Badhotel Renesse tot dé ideale feestlocatie in Zeeland voor een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Zeeland.

Informeren of reserveren?

Wilt u meer weten over de feestmogelijkheden bij Badhotel Renesse of bent u geïnteresseerd in een arrangement op maat? Neem dan contact op met evenementencoach Olav Davidse via: 06 5327 0062.

FEESTRUIMTES

Badhotel Renesse beschikt over verschillende feestzalen, variërend in grootte en stijl. Onze Bries Salon is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor sfeervol feest met een beperkte groep. Maar het is ook mogelijk om de volledige eetzaal van Brasserie Bries in te richten voor een waanzinnig feest, compleet met dansvloer en ruimte voor een live band. Er is bijna altijd een mogelijkheid om een terras bij de feestruimte te betrekken door middel van opslaande deuren. Dat is natuurlijk ideaal bij zomerse temperaturen of wanneer u bijvoorbeeld een barbecue zou willen organiseren. Uiteraard is de oergezellige Pub Breeze altijd beschikbaar voor een lekkere gin-tonic, een mooi speciaalbier of een heerlijke single-malt whisky.

CULINAIRE ONDERSTEUNING

Badhotel Renesse beschikt dus over flexibele ruimtes waar uw partij, feest of relatie event volledig naar uw eigen wens kan plaatsvinden. Een bijzondere meerwaarde vormt de culinaire ondersteuning, die uw feest of incentive tot een geheid succes zal maken. U kunt terecht voor een heerlijke high tea, high wine, high beer, barbecue, buffet, compleet diner, aangeklede borrel of een spetterende feestavond. Wilt u een borrel of feest organiseren in een sfeervolle en ongedwongen omgeving, op loopafstand van zee? Dan bent u bij Badhotel Renesse aan het juiste adres! We stellen bovendien met veel plezier feestarrangementen op maat samen voor elk feest of incentive, voor elke groepsgrootte.

MUZIKALE BEGELEIDNG

Geen feest of evenement is compleet zonder goede live muziek. Bij Badhotel Renesse schakelen we daarom met regelmaat Act on Demand in, die uw bedrijfsfeest of personeelsfeest van een fantastische sfeer zal voorzien. Act on Demand speelt covers op een kwalitatief zeer hoog niveau en schakelt moeiteloos tussen ingetogen, sfeervolle begeleiding voor een diner en spetterende feestelijke klassiekers die uw feestavond memorabel zullen maken. Uiteraard stemmen we vooraf alles op uw wensen af, zodat we de juiste muzikale begeleiding kunnen inschakelen voor elk onderdeel van uw bedrijfsfeest in Zeeland, personeelsfeest of bedrijfsuitje.

HET 5E CAISSON

Het 5e Caisson is een werkelijk unieke locatie voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest met uitzicht over een prachtig stuk van Zeeland: Nationaal Park de Oosterschelde. De moderne, practische inrichting met grote raampartijen bieden werkelijk een adembenemend vergezicht van het krekengebied tot aan de Oosterschelde. Feesten in een prachtige ambiance in het Vijfde Caisson, de culinaire begeleiding van Brasserie Bries en overnachten in Badhotel Renesse. Een absolute gouden combinatie als u het ons vraagt.

INTERESSE? DOE EEN AANVRAAG!

Wilt u de mogelijke opties bespreken, meer informatie inwinnen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op. Wij reageren vaak dezelfde dag nog om u verder van dienst te zijn. Nog op zoek naar ‘out of the box’ ideeën voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bijeenkomst? Geen probleem! We hebben jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van bedrijfsfeesten of personeelsfeesten. Bel ons gerust of stuur een e-mail en we doen een verrassend voorstel.