BADHOTEL RENESSE

HOTEL IN ZEELAND

Badhotel Renesse is een sfeervol, modern boutique hotel in Zeeland, gelegen tussen de bruisende dorpskern en de schone stranden van het Zeeuwse kustplaatsje Renesse. Deze locatie vormt een perfecte uitvalsbasis voor mooie strandwandelingen en fietstochten door het fraaie duinlandschap, dat kenmerkend is voor het eiland Schouwen-Duiveland.

 • Huisdieren zijn niet toegestaan bij Badhotel Renesse
 • Vanaf 1 januari 2023 geldt een algeheel rookverbod op het terrein van het hotel, waarvan één aangewezen rookplaats aan de voorzijde is uitgezonderd.

NIEUW: CITY SPA RENESSE

Komende periode wordt er bij Badhotel Renesse hard gewerkt aan de nieuwe SPA Renesse, waar gasten van het hotel straks kunnen genieten van een Infrarood-, Stoom- en Finse Sauna. Deze nieuwe aanbouw wordt gerealiseerd tussen Badhotel Renesse en Villa Westerduin en zal medio 2023 gereed zijn. Binnen de nieuwe aanbouw is ook een ruime suite en een sfeervol dakterras ingepland, waar de bezoekers van SPA Renesse tussentijds kunnen afkoelen of juist van de zon kunnen genieten.

KAMERS

Het Badhotel Renesse beschikt over 41 uiterst sfeervolle Comfortkamers. Bovendien zijn er nog twee dependances van het hotel met unieke verblijfsmogelijkheden. Zo is er de stijlvolle Villa Westerduin met 4 knusse Charmekamers, 2 Junior Suites en 2 familiestudio’s. Nieuw is de vlot gestyleerde Villa Noordzee. Binnen deze villa zijn 9 zeer ruime en moderne Junior Suites gerealiseerd, uiteenlopend qua stijl en uitrusting. Beide dependances bevinden zich direct naast het hotel en zijn gelegen aan de prachtige zwemtuin. De diversiteit aan verblijfstypes maakt dit een uniek hotel in Zeeland.

FACILITEITEN

Tot de faciliteiten van het Badhotel Renesse en Villa Westerduin behoren:

 • Brasserie Bries
 • Pub Breeze
 • Sauna (geschikt voor 2 personen, te reserveren via de receptie)
 • Buitenzwembad (geopend afhankelijk van het weer, van 15 mei tot 15 okt.)
 • Buitenjacuzzi 39 graden Celcius (geopend van 15 sept. tot 15 mei)
 • Fietsverhuur
 • Gratis wifi

BRASSERIE BRIES

Brasserie Bries van Badhotel Renesse is zonnig en gastvrij, met een huiselijk-chique karakter. De Mediterraans georiënteerde keuken kenmerkt zich door de overduidelijk Zeeuwse flair. De lichte, van creativiteit getuigende gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd.

SAUNA & ZWEMBAD

Tot de faciliteiten behoren een privé sauna (geschikt voor 2 personen) en een verwarmd buitenzwembad met een fraaie jacuzzi. De privé sauna is gevestigd in Badhotel Renesse en dagelijks boekbaar via de receptie  tussen 12.00 – 22.00 uur.

 • Verwarmd buitenzwembad met jacuzzi (zwembad geopend afhankelijk van het weer)
 • Finse sauna (geschikt voor 2 personen, en te reserveren via de receptie)