• Klassieke gerechten met een moderne twist

  • Fraai & Bruisend Terras

  • Welkom bij Brasserie Bries

Eten & Drinken

BRASSERIE BRIES

Brasserie Bries vormt het bruisende middelpunt van Badhotel Renesse. Eten en drinken bij Brasserie Bries is een uiterst ontspannen aangelegenheid. Er heerst een sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt. In de brasserie verrassen we zowel de hotelgasten als passanten met een menukaart waarop heerlijke, betaalbare basisgerechten staan, maar ook luxe producten. We werken met zuivere, eerlijke en vooral lekkere producten. Het buitenterras is de ultieme plek voor een lunch, diner, kop koffie, vers geperst sapje of een frisse cocktail.

PUB BREEZE

Hier wordt ieder sterk verhaal nog sterker!

Voor een goed glas wijn, spelletje backgammon of schaak bent u in de oergezellige Pub Breeze op de juiste plaats. Er is een gezellige, kleine bibliotheek met zithoek waar het heerlijk vertoeven is tot in de kleinste uurtjes. Een Pub is natuurlijk niet compleet zonder een ruime whiskycollectie, met heerlijke Single Malt Whiskies. De Pub is iedere dag geopend, 7 dagen per week.

Openingstijden Pub Breeze
Maandag tot en met maandag van 10.30 uur tot 0.00 uur

LOUNGE MET OPEN HAARD

Dit is de plek waar u ongestuurd uw krantje leest, uw mail checkt of lekker van een cappuccino nipt bij de open haard. Een ruime lounge met uitzicht op de tuin en het terras waar niets hoeft en (bijna) alles mag. Neem gerust plaats in één van de ruime fauteuils, zoek een fijn tijdschrift of dagblad naar keuze. In onze lounge kunt u niet anders dan onthaasten. Bovendien zijn hier leuke streekproducten te koop. Erg leuk om vrienden of familie mee te verrassen, bij thuiskomst!

PRIVATE DINING

Op zoek naar een locatie waar u in een privé-setting kan dineren? Dat kan in onze private dining room, geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Uitermate geschikt voor een babyshower, verjaardag of een andere gelegenheid waarbij privacy gewenst is. Onze private dining room beschikt over openslaande deuren naar het terras en een fraaie zithoek. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee!