• Brasserie Bries

  • Fraai & Bruisend Terras

  • English Pub

  • Lounge met open haard

Eten & Drinken

BRASSERIE BRIES

Brasserie Bries vormt het bruisende middelpunt van Badhotel Renesse. De brasserie is een fijne ontmoetingsplaats waar iedereen zich direct thuis voelt. In de brasserie verrassen we zowel de hotelgasten als passanten met heerlijke, betaalbare basisgerechten tot luxe producten. We werken met zuivere, eerlijke en vooral lekkere producten. Het buitenterras is de ultieme plek voor een lunch, diner, kop koffie, vers geperst sapje of een frisse cocktail. Vanwege de beperkte beschikbaarheid vragen wij onze gasten van tevoren te reserveren.

PUB BREEZE

Hier wordt ieder sterk verhaal nog sterker!

Voor een goed glas wijn,  spelletje backgammon of schaak bent u in Pub Breeze aan het juiste adres. Een gezellige bibliotheek met een ruime whiskycollectie waar het heerlijk vertoeven is tot in de kleinste uurtjes. De Pub is iedere dag geopend, 7 dagen per week.

Openingstijden Pub Breeze
Maandag tot en met maandag van 10.30 uur tot 0.00 uur

LOUNGE MET OPEN HAARD

Dit is de plek waar u ongestuurd uw krantje leest, uw mail checkt of lekker van een cappuccino nipt bij de open haard. Een ruime lounge met uitzicht op de tuin en het terras waar niets hoeft en (bijna) alles mag.

PRIVATE DINING

Er zijn momenten die u samen met uw vrienden wilt delen in een intieme omgeving. Speciaal voor die momenten boekt u de private dining room van Brasserie Bries. Een gezellige informele huiskamer voor besloten etentjes voor maximaal 30 personen. Open haard, beamer, geluidsinstallatie … het staat er allemaal om u te entertainen. Wanneer mogen we deze huiskamer voor u reserveren?