Voorwaarden

Parkeren
Van 1 april tot 1 november is het betaald parkeren in Renesse. U kunt uw auto bij aankomst tijdelijk op ons terrein parkeren om uw bagage uit te laden. Zo voorkomt u een mogelijke boete. (Let op: aan de straat voor ons restaurant is ook betaald parkeren, max. 1 uur)

Na het uitladen kunt u uw auto parkeren op het naastgelegen betaalde parkeerterrein (Laône 6). Betaald parkeren is van 10.00 uur – 18.00 uur van maandag t/m zaterdag en zondag van 12.00 uur -18.00 uur. Betalen voor uw plaats op dit parkeerterrein is mogelijk bij de aanwezige automaten.

Gratis parkeren is mogelijk op 800 meter wandelen vanaf het hotel bij het Transferium P+R (Roelandsweg 11).

Inchecktijd
De reguliere inchecktijd bij Badhotel Renesse is 15:00u.

Garanderen van een reservering
Met uw creditcard of een aanbetaling kunt u een reservering garanderen. Indien wij niet over een aanbetaling of een creditcard nummer en vervaldatum beschikken dan wordt uw kamer, indien u voor 18.00 uur niet gearriveerd bent, vrijgegeven.

Betaling
Wij accepteren Visa, Mastercard, Amex, Maestro en pin, maar contant afrekenen kan natuurlijk ook. Indien de kosten van de overnachting op rekening gaan, dient dit schriftelijk te zijn overeengekomen. Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen.

Verblijfstoeslag
Alle op deze website vermelde tarieven zijn exclusief verblijfstoeslag van € 4,50 per persoon per nacht. Deze toeslag bestaat uit een deel administratiekosten en een deel toeristenbelasting.

Toeristenbelasting
Tarief per persoon per nacht (laagseizoen, van 1 september tot en met 30 april) € 1,83
Tarief per persoon per nacht (hoogseizoen, van 1 mei tot en met 31 augustus) € 2,04

Uniforme voorwaarden: Annuleringsvoorwaarden
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij de receptie ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Uniforme Voorwaarden Horeca