Voorwaarden

Parkeren
Onze gasten kunnen gratis parkeren op het terrein van Badhotel Renesse en Villa Westerduin (o.b.v. beschikbaarheid). Voor het naastgelegen parkeerterrein geldt betaald parkeren. Parkeren op het Transferium van Renesse is gratis.

Inchecktijd
De reguliere inchecktijd bij Badhotel Renesse is 15:00u.

Garanderen van een reservering
Met uw creditcard of een aanbetaling kunt u een reservering garanderen. Indien wij niet over een aanbetaling of een creditcard nummer en vervaldatum beschikken dan wordt uw kamer, indien u voor 18.00 uur niet gearriveerd bent, vrijgegeven.

Betaling
Wij accepteren Visa, Mastercard, Amex, Maestro en pin, maar contant afrekenen kan natuurlijk ook. Indien de kosten van de overnachting op rekening gaan, dient dit schriftelijk te zijn overeengekomen. Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen.

Verblijfstoeslag
Alle op deze website vermelde tarieven zijn exclusief verblijfstoeslag van € 3,50. Deze toeslag bestaat uit een deel toeristenbelasting (€ 1,90) en een deel administratiekosten (€ 1,60).

Uniforme voorwaarden: Annuleringsvoorwaarden
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij de receptie ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Uniforme Voorwaarden Horeca