• Vergaderen aan zee

Vergaderen

Vergaderen aan zee:
waar zakendoen en vermaak elkaar ontmoeten

Op zoek naar een bijzondere plek waar u zowel kunt vergaderen als de cohesie binnen het team kunt vergroten in een informele setting? Dan bent u bij Badhotel Renesse aan het juiste adres. U vindt ons om de hoek van het centrum van Renesse, op slechts een klein uurtje van de gehele Randstad, Brabant en Antwerpen. Badhotel Renesse is dé plek waar zakelijke bijeenkomsten, ontspanning en vermaak samenkomen. Zo bieden wij een breed scala vergaderarrangementen aan die u kunt combineren met verschillende binnen- en buitenactiviteiten. En dat allemaal op een inspirerende locatie: aan het strand en de zee. Dit maakt Badhotel Renesse de perfecte plek voor (meerdaagse) seminars, trainingen en vergaderingen.

Informeren of reserveren?

Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden bij Badhotel Renesse of bent u geïnteresseerd in een arrangement op maat? Neem dan contact op met vergadercoach Olav Davidse via: 06 5327 0062.

VERGADERZALEN

Vergaderen bij Badhotel Renesse biedt veel mogelijkheden. U heeft de keuze uit 4 vergaderruimtes. Eén externe zaal in het Vijfde Caisson, waar u uitzicht heeft over de Oosterschelde. De andere zalen bevinden zich in het badhotel. Alle elementen voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst zijn hier aanwezig: van de catering tot en met de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen. Kiest u voor een grote zaal, of gaat u toch liever voor een van onze intieme zalen? Bij een tweedaagse bijeenkomst kunt u er zelfs voor kiezen om het hele hotel af te huren. Wij verwelkomen groepen van 4 tot 80 man. Alle vergaderzalen bij Badhotel Renesse bieden:

  • Veel daglicht
  • Beamer
  • 55″ LED screen
  • Geluidsinstallatie
  • Eigen buitenterras
  • Espressomachine

VERGADERARRANGEMENTEN

Kiest u voor Badhotel Renesse, dan bepalen we samen welk vergaderarrangement het beste bij de gelegenheid en het gezelschap past. Welke vergaderzaal heeft uw voorkeur? En hoe lang wenst u te vergaderen? Kiest u voor een dagvergadering of voor een meerdaagse vergadering incl. overnachting, ontbijt, lunch en/of diner? Alles is mogelijk. Uw persoonlijke vergadercoach Olav regelt het voor én met u. Schroom niet om ook uw eigen ideeën en wensen met ons te delen. Staat het arrangement vast, dan zorgen wij ervoor dat alles van begin tot eind geregeld is. Bij aankomst kunt u bijvoorbeeld altijd gratis parkeren naast de deur.

Ieder arrangement is uit te breiden met diverse opties en aan te vullen met inspirerende teambuilding activiteiten. Ontdek alle mogelijkheden, waaronder de zomer special ‘vergaderen & bbq’en aan zee’!

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Elkaar als collega’s buiten de vergaderzaal ontmoeten in een informele omgeving verbindt en boost creativiteit en productiviteit. Naast een vergaderarrangement, kunt u daarom ook uit verschillende binnen- en buitenactiviteiten kiezen. Boek een kookworkshop, ga het water op met een zeiltocht, ontdek Zeeland op de solex of waai uit tijdens een strandactiviteit. Door de locatie van het hotel, staat u immers zo met uw voeten in het zand. Dit is een uitgesproken kans om medewerkers nader tot elkaar te brengen. Om hen te belonen, motiveren en stimuleren.

BEDRIJFSFEEST OF PERSONEELSFEEST

Bij Badhotel Renesse heeft u de mogelijkheid om kleine intieme bijeenkomsten te organiseren, maar ook om het gehele hotel af te huren voor een knallend bedrijfsfeest. Badhotel Renesse beschikt namelijk over verschillende feestzalen variërend in grootte en stijl. Alle zalen zijn ruim opgezet, eigentijds ingericht, zeer sfeervol en voorzien van een eigen terras. Bovendien kunt u rekenen op culinaire begeleiding van topniveau en kunnen alle gasten overnachten in zeer sfeervolle hotelkamers. Samen met professionele muzikale begeleiding en de ligging op loopafstand van het strand maakt dit Badhotel Renesse tot dé ideale feestlocatie in Zeeland.

ENTHOUSIAST? DOE EEN VERGADERAANVRAAG!

Wilt u de mogelijke opties bespreken, meer informatie inwinnen of heeft u andere vragen? Bel ons gerust of stuur een e-mail. Wij nemen vaak dezelfde dag contact met u op.

Nog op zoek naar ‘out of the box’ ideeën voor uw zakelijke bijeenkomst? Geen probleem. Vraag dan ons VergaderbliQje aan, een pakket vol met inspirerende opties.

BADHOTEL RENESSE | HET VIJFDE CAISSON | BRASSERIE BRIES

Vergaderen in een prachtige ambiance in het Vijfde Caisson, de warme gastvrijheid van Badhotel Renesse en de culinaire begeleiding van Brasserie Bries. Een gouden combinatie als u het ons vraag. Brasserie Bries bevindt zich in het badhotel. Hier kunt u proeven van de smaken van de Middellandse Zee bij ons aan de Noordzee. Op zoek naar extra sfeer? Kom gezellig tafelen in de private dining room met open haard en drink een borrel in onze Engelse Pub.

In het Vijfde Caisson is het werkelijk uniek samenkomen, trainen, confereren of vergaderen met uitzicht over een prachtig stuk van Zeeland: Nationaal Park de Oosterschelde. Onderstaande video geeft u alvast een korte sfeerimpressie van de vergaderlocatie.