Vergaderen

VERGADEREN AAN ZEE

De ligging van Badhotel Renesse, direct aan zee en om de hoek van het centrum van Renesse, kan niet anders dan inspirerend werken!  Het Badhotel Renesse is door de unieke ligging, een uitstekende locatie voor meerdaagse seminars, trainingen en vergaderingen.

Op slechts een klein uurtje filevrij aanwaaien vanuit de gehele Randstad, Brabant en Antwerpen vindt u de ideale vergaderlocatie aan zee, Badhotel Renesse. Het is de combinatie van een intieme en persoonlijke sfeer, toplocatie aan zee en de professionele ondersteuning van het team dat iedere bijeenkomst tot een inspirerende en memorabele happening  maakt.

VERGADERFACILITEITEN

Alle elementen voor een geslaagde presentatie zijn aanwezig: van de catering tot en met de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen. Indien gewenst kan het gehele hotel afgehuurd worden voor een meerdaagse bijeenkomst. Badhotel Renesse biedt in totaal 4 vergaderzalen voor bijeenkomsten van 4 tot 60 personen.

Alle vergaderzalen bieden:

  • Veel daglicht
  • Beamer
  • 55″ LED scherm
  • Geluidsinstallatie
  • Eigen buitenterras

Vergaderarrangementen

Juist voor meerdaagse vergaderarrangementen bent u bij Badhotel Renesse aan het juiste adres. In een rustieke omgeving kunt u een zakelijke bijeenkomst organiseren die volledig bij uw wensen past. Wenst u 32 uur of 24 uur te vergaderen inclusief overnachting? Of kiest u voor een dagvergadering? Alles is mogelijk!

Ontdek hieronder onze diverse vergaderarrangementen, waaronder de zomer special ‘vergaderen & bbq’en aan zee’, uitsluitend geldig in de periode van juni t/m september!

TEAMBUILDING

Of het nu gaat om een vergadering of training, ons ervaren team reikt graag leuke suggesties aan om uw programma te vervolmaken! Een kookworkshop, Solex Race of zeiltocht op de Oosterschelde, alles is erop gericht om inspirerend samen te zijn. Om medewerkers te belonen, te motiveren of te stimuleren.