• Het strand op een steenworp afstand

  • Gelegen in het centrum van Renesse

  • Ervaar de prachtige omgeving

Locatie

Vakantie in Renesse,
Zeeland

Samen uitwaaien aan de kust, fietsen en wandelen door het bos en langs de duinen, heerlijk zonnen op het strand en weer afkoelen in het water. Renesse is voor jong en oud dé badplaats van Zeeland en een geweldige vakantiebestemming. Badhotel Renesse ligt op 1000 meter van één van de mooiste stranden van Nederland. Zo geniet u van het comfort van een hotel en bent u binnen 15 minuten bij het duin en op het strand.

ROUTE & PARKEREN

Van 1 april tot 1 november geldt er betaald parkeren in Renesse én betaald parkeren op het terrein van Badhotel Renesse. U kunt uw auto bij aankomst tijdelijk kosteloos op ons terrein plaatsen om uw bagage uit te laden. Zo voorkomt u een boete, die u kunt krijgen wanneer u de auto aan de straatzijde zou parkeren.

Na het uitladen kunt u uw auto parkeren op het terrein van Badhotel Renesse en Villa Westerduin voor € 16,- per nacht o.b.v. beschikbaarheid. Parkeren op het naastgelegen parkeerterrein aan de Laône is ook mogelijk. Betaald parkeren geldt hier van 10.00 uur – 18.00 uur van maandag t/m zaterdag en zondag van 12.00 uur – 18.00 uur. Betalen voor uw plaats op dit parkeerterrein is mogelijk bij de aanwezige automaten.

Gratis parkeren is mogelijk op 800 meter wandelen vanaf het hotel bij het Transferium P+R, aan de Roelandsweg 11.