Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over Badhotel Renesse? Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem bij andere vragen gerust contact met ons op via ons contactformulier, we helpen u graag verder.

Badhotel Renesse ligt op 15 minuten wandelen van het strand verwijderd. Het centrum van Renesse ligt op 5 minuten loopafstand.

Van 1 april tot 1 november geldt er betaald parkeren in Renesse. U kunt uw auto bij aankomst tijdelijk op ons terrein parkeren om bagage uit te laden. Lees meer over de parkeermogelijkheden:

U kunt inchecken tussen 15.00 en 17.00 uur. U mag altijd eerder aankomen, maar wij kunnen niet garanderen dat uw kamer dan al gereed is. Wanneer u later dan 17.00 uur wilt inchecken, verzoeken wij u ons te bellen: 0111 462 500

Het Badhotel Renesse beschikt over 41 uiterst sfeervolle Comfortkamers. Bovendien zijn er nog twee dependances van het hotel met unieke verblijfsmogelijkheden. Zo is er de stijlvolle Villa Westerduin met 4 knusse Charmekamers, 2 Junior Suites en 2 familiestudio’s. Nieuw is de vlot gestileerde Villa Noordzee. Binnen deze villa zijn 11 zeer ruime en moderne Junior Suites gerealiseerd.

Huisdieren zijn niet toegestaan in en rondom Badhotel Renesse, Villa Westerduin en Villa Noordzee.

Alle suites in Villa Noordzee zijn voorzien van airconditioning. In Villa Westerduin en Badhotel Renesse hebben een beperkt aantal kamers airconditioning; deze voorziening is mede afhankelijk van het type kamer dat u heeft gereserveerd.

Alle suites in Villa Noordzee en alle suites/kamers in Villa Westerduin hebben een koelkast. In Badhotel Renesse hebben de Comfortkamers met Poolview een koelkast.

Babybedjes zijn beschikbaar op aanvraag.  De kosten voor een babybed bedragen € 16,- per bedje, per nacht. De verschoonhoek is in het damestoilet, direct aan de rechterzijde. Een babyfoon is gratis beschikbaar bij de receptie.

Badhotel Renesse beschikt niet over een fietsenstalling. We raden onze gasten aan om gebruik te maken van de luxe hotelfietsen, die verhuurd worden via onze receptie.

Badhotel Renesse beschikt over uitstekende verhuurfietsen en e-bikes, die u kan reserveren  bij de receptie. Vooraf reserveren van fietsen is niet mogelijk.

Brasserie Bries van Badhotel Renesse is zonnig en gastvrij, met een huiselijk-chique karakter. De Mediterraans georiënteerde keuken kenmerkt zich door de overduidelijk Zeeuwse flair. De lichte, van creativiteit getuigende gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd.

Meer informatie: www.brasseriebries.nl

Badhotel Renesse beschikt over een buitenzwembad. Dit (onverwarmde) zwembad is dagelijks, bij mooi weer, geopend van half mei tot september. De openingstijden zijn van 09.00-21.00 uur.

Badhotel Renesse beschikt over een jacuzzi, die het gehele jaar geopend is. De openingstijden zijn van 09.00-21.00 uur.

Sinds kort beschikken wij over een nieuwe, luxe Spa, bestaande uit een stoombad, Finse opgietsauna, zoutkamer en infrarood sauna. Deze wellness is een private wellness die te reserveren is vanaf 2 uren. De prijs inclusief gebruik badjas en badslippers bedraagt € 99,00 per persoon, per 2 uren. Uitsluitend op basis van reservering.

Vanaf 1 januari 2023 geldt een algeheel rookverbod op het terrein van het hotel, waarvan één aangewezen rookplaats aan de voorzijde is uitgezonderd.

Cadeaubonnen van Badhotel Renesse en Brasserie Bries zijn verkrijgbaar bij de receptie.