Villa Westerduin

Welkom bij Villa Westerduin!

De charme en warmte die Bed and Breakfast Villa Westerduin uitstraalt vindt u terug in de sfeervolle inrichting van de mooie kamers, de tuinkamers en het vakantiehuis. De Villa is bovendien uitermate geschikt voor een training, vergadering of seminar in stijl. Bovendien kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Badhotel Renesse.

Toplocatie voor groepen

Via de gasteningang van de Villa vindt u op de eerste verdieping 4 smaakvol ingerichte kamers met elk een badkamer. Eén van deze kamers is de Prestigekamer, welke beschikt over een zeer grote, luxueuze badkamer met ruim ligbad, fraaie wastafel, douche en toilet.

In de lommerijke tuin bevinden zich 5 familiekamers, geschikt voor 2 tot 4 personen. In een studio woont, eet en slaapt u in dezelfde ruimte, waarbij de slaaphoek is gescheiden van de zit- en eethoek door een borsthoge muur. Eveneens in de tuin bevindt zich een sfeervol vakantiehuis, geschikt voor 4 tot 6 personen. Compleet met volledig uitgeruste keuken en tuinterras. U parkeert geheel gratis op eigen terrein.

Highlights

  • 4 kamers met een eigen badkamer
  • 5 familiekamers voor 2 tot 4 personen
  • Vakantiehuis in de tuin voor 4 tot 6 personen
  • Gratis parkeren op eigen terrein