Villa Westerduin

Welkom bij Villa Westerduin!

De charme en warmte die Bed and Breakfast Villa Westerduin uitstraalt vindt u terug in de sfeervolle inrichting van de mooie kamers, de tuinkamers en het vakantiehuis. De Villa is bovendien uitermate geschikt voor een training, vergadering of seminar in stijl. Bovendien kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Badhotel Renesse.

Toplocatie voor groepen

Via de gasteningang van de Villa vindt u op de eerste verdieping 4 smaakvol ingerichte kamers met elk een badkamer. Eén van deze kamers is de Prestigekamer, welke beschikt over een zeer grote, luxueuze badkamer met dubbele wastafel, toilet, bidet, douche en een 2-persoons whirlpool.

In de lommerijke tuin bevinden zich 5 familiekamers, geschikt voor 2 tot 4 personen. In een studio woont, eet en slaapt u in dezelfde ruimte, waarbij de slaaphoek is gescheiden van de zit- en eethoek door een borsthoge muur. Eveneens in de tuin bevindt zich een sfeervol vakantiehuis, geschikt voor 4 tot 6 personen. Compleet met volledig uitgeruste keuken en tuinterras. U parkeert geheel gratis op eigen terrein.

Highlights

  • 4 kamers met een eigen badkamer
  • 5 familiekamers voor 2 tot 4 personen
  • Vakantiehuis in de tuin voor 4 tot 6 personen
  • Gratis parkeren op eigen terrein